Siirry suoraan sisältöön
Nainen katsoo sivulle päin.

Toimintatapa ja arvot

Yksityisen sosiaali- ja terveysalan ammattilaiset Ystea ry on yksityisissä sosiaali- ja terveysalan yrityksissä sekä yleishyödyllisissä ja aatteellisissa yhdistyksissä työskentelevien ammattiyhdistys. Jäsenemme työskentelevät esimerkiksi yksityisissä sairaaloissa, tutkimuslaitoksissa, laboratorioissa, hoito-, huolto- tai hoivapalvelulaitoksissa, yksityisillä lääkäriasemilla, fysikaalisissa hoitolaitoksissa tai sosiaalialan järjestöissä.

Yhdistyksemme tärkein tehtävä on ajaa sosiaali- ja terveysalalla työskentelevien jäsentemme ammatillisia, oikeudellisia, sosiaalisia ja taloudellisia etuja.

Sääntöjemme mukaan yhdistyksen tarkoituksena on toimia sosiaali- ja terveysalan yritysten, yleishyödyllisten ja aatteellisten yhdistysten ja yhteisöjen työntekijöiden, alan ammatinharjoittajien ja alalle opiskelevien valtakunnallisena yhdyssiteenä sekä valvoa heidän ammatillisia, oikeudellisia, koulutuksellisia ja sosiaalisia etujaan ja kehittää heidän ammatillista osaamistaan. Yhdistys on puoluepoliittisesti sitoutumaton.

Yhdistyksen virallinen nimi on Yksityisen sosiaali- ja terveysalan ammattilaiset YSTEA ry. Yhdistyksen kotipaikka on Helsinki ja toiminta-alueena koko Suomi.

Lue sääntömme kokonaisuudessaan ›

Arvot

Työtämme tukevat Erton ja meidän yhteiset arvot:

  • lähellä jäsentä
  • reilusti
  • osaavasti
  • edistyksellisesti

Ystea viitottuna

Mikä on Ystea? (YouTube-video viitottuna ›

Ystea toimii, osallistuu ja vaikuttaa (YouTube-video viitottuna ›

Ystean toiminta pähkinänkuoressa (YouTube-video viitottuna ›

Kannattaa liittyä jäseneksi (YouTube-video viitottuna ›