Siirry suoraan sisältöön
Mies nojaa sähkölaatikkoon rakennuksen kulmalla.

Koulutukset ja tapahtumat

Yksityisen sosiaali- ja terveysalan ammattilaiset Ystea ry on yhdistys, joka järjestää aktiivisesti koulutuksia ja tapahtumia jäsenilleen ympäri vuoden.

Ammatilliset koulutukset

Järjestämme vuosittain ammatillisia koulutuksia, joilla voit kehittää omaa ammattitaitoasi. 

Jäsentapahtumat

Järjestämme jäsenillemme myös hauskoja jäsentapahtumia, joissa tärkeintä on kohdata toisia ihmisiä rennoissa merkeissä. Näillä tapahtumilla on merkitystä jäsentemme palautumisessa ja jaksamisessa!

Erton koulutukset ja tapahtumat

Jäsenenä sinulla on mahdollisuus osallistua myös Erton vuosittain järjestämiin noin 300 erilaiseen tilaisuuteen ja tapahtumaan. 

Siirry tapahtumakalenteriin

Koulutustuki

Ystea ry tarjoaa jäsenilleen koulutustukea vuonna 2024. Tuki on tarkoitettu jäsenten ammatillisuutta tukevaa koulutusta varten. Tukea voi hakea, jos jäsen on itse maksanut koulutuksen tai kurssin, eikä ole saanut siihen muita tukia.

Koulutustuen määrä on porrastettu siten, että alle 100 € koulutusmaksusta tuki on 40 €. Sen ylittävästä koulutusmaksusta tuki on 40 %, mutta enintään 300 €. Ammatillisuutta tukevaa koulutusta voi olla esimerkiksi sosiaalisen median käyttö työvälineenä -koulutus, ensiapukoulutus, järjestyksenvalvojakoulutus tai joku muu vastaava.

Koulutustukihakemus lähetetään sähköpostilla: paivi.pirinen-kervinen@erto.fi.

Hakemuksessa tulee olla nimi, jäsennumero, tilinumero ja kurssin/koulutuksen nimi ja liitteenä maksukuitti koulutuksesta. Tuki maksetaan hakemusta seuraavan kuukauden lopussa.

Tulevat tapahtumamme