12.1.2018 Fiilistellään nyt jo ihanaa kesää!

 


Viime kesänä PHT järjesti jo toista kertaa suositun Instagram-kisan, jossa etsittiin kuvia kivasta ja liikunnallisesta yhteisestä kesäajasta. Kuvia tulikin yli sata ja niistä välittyy, jos ei aina lämmin, mutta ainakin vauhdikas kesä. Ja se on taas melkein kulman takana, on siis aika jo tehdä suunnitelmia ja hakea PHT:n 1.askel perhejaksolle!

Kesän 1.askel hyvinvointijaksojen haku alkaa 15.1.2018. Tarjolla on jälleen kerran kattaus kauneinta Suomen kesää. Kylpylöiden kesto suosikeista uusiin luonnon keskeltä löytyviin tulokkaisiin, kaikki PHT:n kohteet tarjoavat upeaa, liikunnallista ohjelmaa. Esimerkiksi Piispalassa rapsutellaan Pienelänkoti Pihkan kotieläimiä ja Pajulahdella keskitytään kesäisiin lajikokeiluihin, kuten frisbeegolfiin, melontaan tai lasten sirkusteluun.

Kaikkien jaksojen ohjelmista löytyy puuhaa niin vanhemmille kuin perheen pienemmille. Jaksoilla reippaillaan yhdessä ja nautitaan ansaitusta tauosta arjessa sekä rakennetaan suunnitelmaa tulevalle: miten tuoda hyvinvoinnin elämyksiä myös kotiin.

Kun on jotain mitä odottaa, menee talvikin kuin siivillä - tervetuloa hakemaan!

Muistathan veikkausvoittovaroin tuetut hinnat: Aikuiset: 100€/aikuinen / 5 vrk (4 yötä), Lapset 6-16 v: 60 €/lapsi / 5 vrk (4 yötä). Omavastuuhinta sisältää majoituksen, ruoat ja ohjelman. Työttömille aikuisten omavastuu puoleen hintaan.

Kuva: Instagram #phtperhe2017

 

Hae 1. Askel -lomille tästä PHT:n linkistä!

 

Hae PHT:n hyvinvointijaksoille!  / www.pht.fi